Krijg een melding wanneer iemand je op Facebook ontvriendt!

Installeer eenvoudig deze app en elke keer dat u het gevoel heeft dat iemand u uit zijn vriendenlijst heeft verwijderd, tikt u op Vernieuwen vanuit deze app. Het zal detecteren of iemand je heeft verwijderd of geen vrienden met je heeft.

– Zeer veilig, niemand, inclusief de ontwikkelaar, weet dat u deze app gebruikt
– Controleert uw vriendenlijst telkens wanneer u de app vernieuwt
– Toont u een lijst met alle vrienden, net als op de Facebook-website,
– Nieuwe, verwijderde, geactiveerde, gedeactiveerde vrienden, samen met vrienden die hun naam hebben gewijzigd, worden gesorteerd op detectiedatum
– Alles gebeurt op uw apparaat, uw gebruikersnaam en wachtwoord worden ALLEEN naar Facebook verzonden, uw vriendenlijst wordt NOOIT ergens naartoe verzonden.

Achtergrondmodusfuncties:
– Achtergronddownload van uw vriendenlijst en automatisch mensen vinden die geen vrienden met u hebben
– Configureer achtergronddownload om alleen plaats te vinden terwijl de

De app is gratis te gebruiken. De gratis versie heeft advertenties en laat de achtergrondmodus maar één keer werken. De advertenties worden weergegeven terwijl de app uw vrienden van Facebook haalt. Dat proces kost tijd, en we kunnen die tijd niet verkorten om technische redenen van hoe Facebook werkt.

Je kunt de advertenties verwijderen en je vrienden iets sneller laden door premium te gaan. De premium-versie heeft ook een achtergrondmodus waarbij je je vriendenlijst niet handmatig hoeft te herladen! Ga alsjeblieft premium. Wij waarderen uw steun!

Me maakt geen gebruik van Facebook Connect en schendt daarom het beleid van het Facebook-platform niet.