Het weer in één oogopslag! Hier vind je het actuele weer voor meer dan 2,3 miljoen plaatsen. Weeronline heeft haar eigen team van meteorologen. Zij geven jou op elk moment van de dag een nauwkeurige weersverwachting met behulp van kwalitatieve databronnen. Met Weeronline heb jij dus altijd jouw persoonlijke weerman op zak!

 

Heb ik vandaag een zonnebril nodig? Moet ik een paraplu meenemen? Kunnen we vanavond barbecueën? Je vindt in de app direct antwoord op deze vragen. Zo haal jij het meeste uit jouw dag.

 

Alles op een rijtje:

– Buienradar

– 24-uurs neerslag-grafiek

– 24-uurs zon-grafiek

– Weersverwachting per uur

– Weersverwachting 14 dagen vooruit

– Wind- en zonkracht

– Uitgebreide weertekst

– Weeradvies voor buitenactiviteiten

– Hooikoorts-informatie

– Reuma-informatie

– Migraine-informatie

– Weernieuws

– Waarschuwingen

– Handige widget voor je home screen

– Favoriete plaatsen toevoegen

 

Weeronline Premium – jaarlijks

Onze app wordt gemaakt door een team van ontwikkelaars, designers en meteorologen. Vanzelfsprekend kost dit geld en daarom kunnen we de app alleen gratis aanbieden mét advertenties. Wil je de app toch liever gebruiken zonder advertenties? Dan bieden we je graag een alternatief door een Weeronline Premium abonnement af te nemen.

 

Weeronline Premium kan worden gekocht via iTunes voor €2,49 per jaar. Binnen de 24 uur voorafgaand aan het einde van de huidige periode wordt €2,49 in rekening gebracht. Het abonnement wordt automatisch verlengd tenzij automatisch vernieuwen is uitgeschakeld ten minste 24 uur vóór het einde van de huidige periode. Abonnementen kunnen door de gebruiker worden beheerd en de automatische verlenging kan worden uitgeschakeld door naar de Apple ID instellingen te gaan. Door Weeronline Premium te kopen gaat u akkoord met de Servicevoorwaarden en het Privacybeleid. Privacyverklaring: https://www.weeronline.nl/privacystatement/3778/0