TikTok is een wereldwijde gemeenschap van korte video’s. Met deze app kun je geweldige video’s ontdekken, maken en bewerken en deze eenvoudig delen met je vrienden en de hele wereld. Maak en bewerk video’s direct met behulp van speciale filters, grappige stickers en nog veel meer.

■ Ontdek miljoenen video’s die speciaal voor u zijn geselecteerd
Een ervaring speciaal ontworpen voor jou op basis van de inhoud die je graag ziet, leuk vindt en deelt! We zullen van je gewoontes leren om je de meest relevante, interessante en inspirerende video’s aan te bieden naar jouw smaak.

■ Veel plezier en laat je inspireren door een wereldwijde community van makers
Miljoenen makers zijn op TikTok om hun ongelooflijke talenten en verhalen te demonstreren. Laat u vermaken, laat u inspireren.

■ Voeg uw favoriete muziek of geluiden toe aan uw video’s. Gratis!
Bewerk uw video’s met miljoenen gratis muziek en geluidsclips. We hebben afspeellijsten gemaakt met de populairste nummers van het moment van elk genre, waaronder pop, rock, rap, elektronica, R&B, reggaeton, trap en nog veel meer.

■ Gebruik meer dan 100 emoji-stickers en gratis gezichtsfilters om uw video’s naar een hoger niveau te tillen. Ontdek tonnen leuke facillaire filters en schoonheidseffecten.

■ Bewerkingshulpmiddelen waarmee u uw videoclips kunt knippen, bewerken, dupliceren en verplaatsen.

■ Live-videofilters worden voortdurend bijgewerkt met creatieve ontwerpen.

■ Dans, komedie, vlog, schoonheid, make-up, mode, sport, dieren en nog veel meer. In TikTok vind je video’s die speciaal voor jou zijn.