Heb je hulp nodig met Shadows Remain? Lees de veelgestelde vragen hier: https://shadowsremain.com/faq

Shadows remain is een augmented reality-thriller van de makers van Fruit Ninja en Jetpack Joyride. Volg de wanhopige reis van een moeder terwijl ze probeert haar enige zoon te redden van een duistere en kwaadaardige kracht in dit verwrongen, verhaalgedreven avontuur dat het hart zeker doet kloppen.

HET VERHAAL:

Dozen vullen de gang. Speelgoed van een kind lag verspreid over de vloer. Chinese take-out maakt een anders lege tafel. Na een vermoeiende dag van verhuizen, wordt journaliste Emma Winters wakker doordat het geluid van een mobiele telefoon in haar nieuwe huis weerkaatst. Maar er klopt iets niet.

Wie heeft de tv ingeschakeld? Is dat … muziek? En wat is die vreselijke statische kracht? Het belangrijkste is: waar is Alex? Terwijl Emma naar de televisie reikt, heeft ze geen idee dat haar leven voor altijd zal veranderen … en alleen jij kunt het verhaal samenvatten om te ontdekken wat er daarna gebeurt.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN:

– Gebruik augmented reality om mind-bending puzzels en bedrieglijke optische illusies op te lossen in een huiveringwekkend verhaal dat tientallen jaren beslaat.
– Inspecteer verborgen voorwerpen en cryptische aanwijzingen om een ​​verontrustend mysterie te ontrafelen dat wordt onderbouwd door jaloezie en verraad. Herleef het verleden op zoek naar antwoorden.
– Verlies uzelf in gedetailleerde 3D-omgevingen die de grens tussen bioscoop, mobiel entertainment en AAA-gaming vervagen.
– Gebruik uw apparaat om achter objecten te kijken, perspectief te verschuiven en datgene te onthullen wat zich in het volle zicht verbergt.

Niets is als het lijkt.

Shadows remain is een episodisch avontuur dat in de loop van ongeveer een jaar zal worden uitgebracht. Latere hoofdstukken worden de komende maanden beschikbaar gesteld via in-app-aankopen. Blijf op de hoogte voor details!

WAARSCHUWING: deze game kan mogelijk aanvallen veroorzaken voor mensen met lichtgevoelige epilepsie. Kijker discretie wordt geadviseerd.