Met de Routeradar app heb je alles voor onderweg; nauwkeurige navigatie, snelheidscontroles en live verkeersinformatie. Zo weet je altijd de snelste route. Navigeren door heel Europa werkt ook zonder internet middels de offline kaarten, zo bespaar je onderweg datakosten!

Met de live meldingen van de VID ben je altijd op de hoogte van de verkeerssituatie en ongevallen bij jou in de buurt. Flitser op je route? Je wordt tijdig gewaarschuwd dankzij de meldingen van Flitsservice en mede Routeradar gebruikers.

Met Routeradar heb je alles voor onderweg. Navigatie. Files. Flitsers. En met Routeradar Pro werkt de navigatie altijd en overal, ook zonder internet!

– Top kwaliteit navigatie. Gratis nauwkeurige navigatie in 2D met gesproken instructies en live verkeersinformatie. Of upgrade naar Routeradar Pro voor 3D weergave, offline kaarten en een reclamevrije app.

– Offline kaarten van alle Europese landen. Navigeren zonder internet door heel Europa (Routeradar Pro functionaliteit).

– Altijd de snelste route. Je krijgt automatisch een snellere route als de verkeerssituatie verandert.

– Live verkeersinformatie. Zie de actuele vertragingen voordat je vertrekt en onderweg en krijg de laatste verkeersmeldingen van de VID.

– Flitsers, flitspalen en trajectcontroles. Actuele snelheidscontroles van Flitsservice en andere Routeradar gebruikers.

– Vertragingen in heel Europa. Zie live de vertragingen in heel Europa op de kaart in de app.

– Jouw favoriete routes op de kaart. Zie precies welke files en flitsers op jouw routes staan.

– Wegwerkzaamheden; de actuele wegwerkzaamheden in heel Nederland.

– Nauwkeurige aankomsttijden. Dan weet je hoe laat je aankomt op je bestemming.

– Advies van andere weggebruikers. Help andere Routeradar gebruikers door files en flitsers te melden.

Routeradar is een initiatief van Buienradar. Het op de achtergrond blijven gebruiken van je GPS kan de levensduur van de batterij aanzienlijk verkorten. Routeradar wordt automatisch uitgeschakeld in de achtergrond om batterijverbruik te beperken.