Als je alles al met je smartphone doet, waarom zou je er dan niet mee betalen? Met de betaal-app van Payconiq is mobiel betalen heel eenvoudig.

Mobiel betalen doe je met Payconiq
Je portemonnee en pasjes nog thuis? Geen probleem: Payconiq is er voor al je betalingen. Reken af met je smartphone bij de bakker of doe nog een rondje in het café zonder cash op zak. Met onze betaal-app is mobiel betalen veilig en verrassend eenvoudig.

+ Online betalen
Ook in webshops reken je heel makkelijk af met je smartphone. Je kiest Payconiq als betaalmethode, bevestigt je betaling, en je online bestelling is onderweg.

+ Je vrienden betalen
Na een diner of weekendje weg betaal je eenvoudig en snel je vrienden en familie terug. Kies een contact uit je lijst, vul het bedrag in en bevestig. Je hebt geen rekeningnummers meer nodig: vlotter kan het bijna niet.

Snel aan de slag
Payconiq werkt met alle banken in België en Nederland. Maak een account aan en voeg je bankrekening toe in de app. Je Nederlandse bankrekening koppel je via een link naar je eigen bank-app of iDeal.

In België klant bij ING, KBC, CBC of Belfius? Dan gaat koppelen met Payconiq eenvoudig via een link naar jouw bank-app. Je bent vliegensvlug klaar om te betalen.

Heb je een rekening bij een andere bank in België, dan koppel je die door een overschrijving te doen vanaf jouw zichtrekening naar Payconiq. Voor jouw veiligheid verifiëren wij binnen twee werkdagen dat jij de eigenaar bent van de bankrekening.

Even veilig als je bank
Payconiq wordt gesteund door grote Europese banken en voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. Alleen jij hebt de sleutel tot je Payconiq-account; alle betalingen bevestig je met jouw eigen code of vingerafdruk.

Ben je een ondernemer?
Bezoek onze website voor meer informatie over hoe je klanten ook bij jouw onderneming mobiel kunnen betalen.