Een geheel nieuwe Numeriek presenteren. Een compleet opnieuw ontworpen iOS-app van begin af aan met heerlijke interacties, een glanzende nieuwe Numerics voor Apple TV en een opnieuw ontworpen numeriek aantal voor Apple Watch.

Numerics laat u mooie, toegankelijke dashboards ontwerpen die veilig en realtime verbinding maken met uw bedrijfsgegevens.

## Altijd en overal toegang tot realtime KPI’s.
Numerics maakt uw belangrijke nummers toegankelijk op iPhone, iPad, Apple Watch en Apple TV zodat uw meest relevante gegevens altijd binnen handbereik zijn.

## Visualiseer KPI’s in gemakkelijk te begrijpen diagrammen
Numerics helpt statistieken te visualiseren in kleurrijke cirkeldiagrammen, interactieve lijngrafieken, nummertitels, toplijsten, diagrammen voor dichtheid van radarstijlen, diagrammen voor maanddichtheid en meer.

## Eenvoudig dashboards ontwerpen, configureren en aanpassen
Kies uit honderden vooraf ontworpen KPI’s om dashboards snel in te stellen zonder technische knowhow. KPI’s slepen en neerzetten om ze snel te ordenen op uw dashboards.

# # KPI’s bijhouden van een groeiende lijst met cloudservices
Trek live statistieken uit de geïntegreerde cloudservices om een ​​mix van website-analyse, projectvoortgang, verkooptrechters en meer te tonen.

## Breng statistieken in van elke aangepaste bedrijfstoepassing
Gebruik de aangepaste connectoren om KPI’s uit bedrijfsdatabases, spreadsheets, interne systemen of software van derden via JSON weer te geven.

## Ontwerp meerdere dashboards die uniek zijn voor uw perspectief
Creëer onbeperkte dashboards om uw statistieken rond uw bedrijfsstructuur of projecten te organiseren.

## Ontvang meldingen over wijzigingen in uw KPI’s
Pushmeldingen op je iPhone, iPad en Apple Watch zorgen ervoor dat je over de nieuwste statistieken beschikt om de beste beslissingen te nemen.

## Aanpassen aan je merk
Voeg een vleugje van uw bedrijfsbranding toe met logo’s en afbeeldingen op dashboards.

## Een uniek KPI-dashboard voor de Apple TV
Numerics voor Apple TV is een realtime teamdashboard waarmee teamleden zich kunnen blijven concentreren op teamdoelen en hun statussen.

## Ontwerp dashboards één keer en gebruik ze overal met iCloud Sync
Als iCloud Sync is ingeschakeld, synchroniseren al uw widgets en dashboards tussen alle op iCloud aangesloten apparaten zodat u altijd toegang hebt tot bijgewerkte KPI’s.

## Start op Apple Watch en ga verder op je iPhone
Voeg KPI’s selectief toe om op uw Apple Watch te verschijnen. Als u meer informatie zoals eerdere waarden in een grafiek wilt zien, hoeft u de KPI alleen van Apple Watch naar iPhone over te zetten met Handoff.

## Beveiligd door ontwerp
Numeriek maakt veilige directe verbindingen tussen het apparaat en de bron, zonder dat er in het midden servers zijn. Dit betekent dat niemand naast u toegang heeft tot uw gegevens in Numerics. Numerieke gegevens kunnen ook worden beveiligd via aanraak-ID / gezichts-ID.

## Krijg iedereen op dezelfde pagina met dashboardsjablonen
Met numerieke sjablonen kunt u eenmaal dashboards ontwerpen en deze in uw hele organisatie implementeren. Deel sjablonen via e-mail, berichten, Dropbox of een andere app voor samenwerking.

## Lijst met geïntegreerde services
– Amazon API Gateway
– AppFigures
– Basiskamp
– Chargify
– Aangepaste JSON
– Aangepaste JSON – Basisverificatie
– Dream Factory
– Envato
– Excel 365
– Facebook
– Flurry
– Foursquare
– Gratis agent
– GitHub
– Gmail
– Google Analytics
– Google BigQuery
– Google Spreadsheets
– Help Scout
– HockeyApp
– Instagram
– Intercom
– MailChimp
– Paypal
– Pingdom
– Pinterest
– Pipeline Deals
– Pivotal Tracker
– Podio
– Verkoopsteam
– Shopify
– Voorraden aangedreven door Yahoo
– Stripe
– Todoist
– Trello
– Twitter
– WooCommerce
– WordPress
– YouTube
– Zendesk

## Ga Pro om alle functies te ontgrendelen
Numerics Pro is een in-app-abonnement met een gratis proefperiode van 1 week. Pro ontgrendelt alle geïntegreerde services, maakt het mogelijk om onbeperkte dashboards en widgets te maken. De Free Lite-versie is beperkt tot het toevoegen van 3 KPI’s op 1 dashboard.

Opmerking: abonnementen worden via je iTunes-account in rekening gebracht op je creditcard. Je abonnement wordt automatisch verlengd, tenzij het ten minste 24 uur voor het einde van de lopende periode wordt geannuleerd. U kunt het abonnement annuleren als het eenmaal is geactiveerd. Beheer je abonnementen in iTunes-instellingen na aankoop.