Nude is een veilige app voor foto- en videoopslag die automatisch al uw ondeugende foto’s met AI-technologie beveiligt. Bescherm uw privacy op een zorgeloze manier door de Nude App vandaag nog te downloaden!

De Nude-app zelf is heel eenvoudig te gebruiken. Zodra onze eigen technologie je filmrol analyseert en gevoelig materiaal detecteert, worden ze geïmporteerd in de app, verwijderd uit je filmrol (naar eigen goeddunken) en gewist uit iCloud. Het beste van alles, analyse en opslag van uw gevoelige materiaal gebeurt allemaal lokaal op uw telefoon en niets raakt de cloud!

Naakte functies:
– Eenvoudige interface
– Eenvoudig te gebruiken pincodeknop en Touch ID voor het beveiligen van de Nude-app
– Weergave in de app voor foto’s en video’s
– Geïntegreerde camera om rechtstreeks in naakt foto’s te maken
– Inbrekingswaarschuwingen: maakt foto’s van indringers en pogingen tot inbraakpogingen
– Ad-free: houdt uw kijkervaring afleidingsloos

Andere ideeën die u Nude kunt gebruiken voor:
– Kopieën van uw rijbewijs, ID-kaarten en creditcards beschermen
– Houd uw belangrijke documenten veilig
– Behoud van speciale herinneringen
– Familiefoto’s en video’s opslaan

Let op: on-device naaktanalyse is alleen mogelijk met iOS 11 op dit moment. Voor iOS 10 en later maakt Nude gebruik van Amazon’s Rekognition-technologie. We raden aan om al onze gebruikers bij te werken naar iOS 11 voor het beste resultaat.

Servicevoorwaarden: https://nudeapp.co/terms

Privacybeleid: https://nudeapp.co/privacy

Naakt abonnement

Abonnement van 12 maanden

Abonnementen worden elk jaar automatisch vernieuwd, tenzij ze minstens 24 uur voor het einde van de huidige periode zijn uitgeschakeld in de accountinstellingen. Verlengingen worden binnen 24 uur voorafgaand aan het einde van de lopende periode in rekening gebracht. De betaling wordt bij de bevestiging van de aankoop bij iTunes-account in rekening gebracht. Abonnementen worden beheerd door de gebruiker.

Abonnement van 1 maand

Abonnementen worden automatisch elke maand verlengd, tenzij ze minstens 24 uur voor het einde van de huidige periode zijn uitgeschakeld in de accountinstellingen. Verlengingen worden binnen 24 uur voorafgaand aan het einde van de lopende periode in rekening gebracht. De betaling wordt bij de bevestiging van de aankoop bij iTunes-account in rekening gebracht. Abonnementen worden beheerd door de gebruiker.