Geniet van veilige en persoonlijke internettoegang met ‘s werelds meest geavanceerde VPN.
Met de NordVPN-app voor iPhone en iPad kunt u privé op internet surfen en uw Wi-Fi-verbindingen beveiligen tegen verschillende cyberbedreigingen. Meld u nu aan voor uw gratis proefperiode.

Lees verder voor meer!

BESCHERM JE PRIVACY
Open de app en kies een van onze 5000+ externe servers die zich in 60 landen bevinden.

BLIJF VEILIG ONMISKEN WAT
Met de NordVPN-app ingeschakeld, is al uw internetverkeer sterk gecodeerd en uiterst moeilijk te ontcijferen. Bovendien houden we geen logboeken van uw activiteit bij.

GEWOON TAP EN RUN
Klik op de activeringsknop om uw beveiliging aan en uit te zetten. Om een ​​server te selecteren, klikt u eenvoudigweg op de kaart of bladert u door de landenlijst.

NEEM ONS VOOR EEN TESTAANDRIJVING
Nog steeds niet zeker? NordVPN biedt een 7-daagse gratis proefperiode voor alle abonnementsplannen, dus u hoeft niets te verliezen.

U KUNT OOK AAN DEZE FUNCTIES HOUDEN:

– Onbeperkt VPN-verkeer
– Vriendelijke 24/7 ondersteuning
– Automatische kill-schakelaar
– Verbind tot 6 apparaten onder één account
– Protocollen voor militaire codering (IKEv2 / IPsec)

Klaar om te gaan? Probeer NordVPN nu gratis uit.

Automatische Vernieuwing

• NordVPN is een betaalde service, dus u hebt een abonnement nodig om aan de slag te gaan. U kunt kiezen uit drie abonnementsplannen: $ 11,99 / maand, $ 53,99 / 6 maanden en $ 83,99 / 12 maanden.
• De betaling wordt bij bevestiging van de aankoop in rekening gebracht op uw iTunes-account.
• Het abonnement wordt automatisch verlengd, tenzij de automatische verlenging ten minste 24 uur vóór het einde van de huidige factureringsperiode is uitgeschakeld.
• Uw account wordt binnen 24 uur voorafgaand aan het einde van uw geselecteerde abonnement in rekening gebracht voor verlenging.
• Je abonnementen kunnen worden beheerd en de automatische verlenging kan worden uitgeschakeld door naar de accountinstellingen van je App Store te gaan.
• Lees de servicevoorwaarden en het privacybeleid van NordVPN hier: https://nordvpn.com/terms-of-service/