De Nike Running app heet nu Nike Run Club app – Jouw ideale hardlooppartner.

Of je nu net begint of je voorbereidt op een wedstrijd: de Nike Run Club app biedt je alle tools en mensen die je nodig hebt om beter te hardlopen. Bij elke stap die je zet, word je aangemoedigd door miljoenen hardlopers en begeleid door experts. Zo helpen wij je je doelen te bereiken — en er volop van te genieten.

• VOLLEDIGE ONDERSTEUNING VOOR APPLE WATCH SERIES 3
• AL JE RUNS EN RECORDS WORDEN BIJGEHOUDEN EN OPGESLAGEN
• PERSOONLIJKE TRAININGSSCHEMA’S DIE ZICH AANPASSEN AAN JOUW AGENDA EN VOORUITGANG
• TROFEEËN EN BADGES OM JE PRESTATIES TE VIEREN
• LEUKERE OPTIES VOOR SHARING MET JE VRIENDEN NA AFLOOP VAN JE RUN, MET NIEUWE STICKERS
• AANMOEDIGINGEN VAN VRIENDEN TIJDENS JE RUN
• GA DE STRIJD AAN EN VERGELIJK JEZELF MET VRIENDEN OP DE RANKINGS VIA HASHTAGRUNS

ONDERSTEUNING VOOR APPLE WATCH en APPLE WATCH NIKE+
Het perfecte hardloopmaatje voor om je pols. De Nike Run Club app ondersteunt alle generaties Apple Watches, met een eenvoudige ervaring ontworpen voor hardlopers in beweging.
Scrol naar beneden op het hoofdscherm om een doel te selecteren of een run te starten met audiobegeleiding van een Nike coach of atleet. Veeg naar links voor Instellingen om je run aan te passen en Aanmoedigingen in te schakelen, zodat je vrienden je tijdens je run kunnen aanmoedigen. En vergeet niet om de details van je laatste paar runs in de activiteitengeschiedenis te bekijken. GPS-ondersteuning is alleen beschikbaar op Apple Watch Series 2 en 3.

AL JE RUNS EN RECORDS WORDEN BIJGEHOUDEN EN OPGESLAGEN
Alle details die je nodig hebt — tempo, locatie, afstand, hoogte, hartslag en tussentijden per kilometer — en meer controle over wat je ziet tijdens je run.

PERSOONLIJKE TRAININGSSCHEMA’S DIE ZICH AAN JOU AANPASSEN
Wat je doel ook is, je Nike Coach heeft een schema om het te bereiken. Een schema dat uitgaat van jouw doelen en conditie en zich aanpast aan jouw vooruitgang.

TROFEEËN EN BADGES OM JE PRESTATIES TE VIEREN
Word gemotiveerd en verdien trofeeën als je persoonlijke records breekt, zoals je snelste 5K of je langste run. Daag jezelf uit en verzamel de maandelijkse badges of probeer een zo lang mogelijke reeks runs te maken.

DEEL JE RUN NA AFLOOP EENVOUDIG MET VRIENDEN
Personaliseer je posts door foto’s, statistieken en stickers toe te voegen en stel vervolgens in wie ze kunnen zien — je hele sociale netwerk of alleen je Nike vrienden.

AANMOEDIGINGEN VAN VRIENDEN TIJDENS JE RUN
Met een beetje steun kom je een heel eind. Je kunt motiverende audioaanmoedigingen van je vrienden ontvangen tijdens je run, zodat je de kracht hebt om door te gaan. En als jij je vrienden ook wilt aanmoedigen, moet je dat zeker doen.

DANKZIJ RANKINGS KUN JE JE RESULTATEN VERGELIJKEN EN DE STRIJD AANGAAN MET ANDEREN
Vergelijk eenvoudig je resultaten met die van vrienden en medehardlopers en ga de strijd met ze aan. Je hoeft alleen maar je kilometers te hashtaggen voor specifieke doelen of uitdagingen om te zien hoe je ervoor staat.

In deze app vind je Nike stickers die je in de app en op iMessage kunt delen met vrienden. Je vindt de iMessage stickers door in de iMessage app store te zoeken naar NRC. Door de app te downloaden ga je ermee akkoord dat je deze stickers van Nike uitsluitend voor dit doeleinde gebruikt. Nike kan deze machtiging op elk gewenst moment intrekken.

Nike Run Club werkt samen met de Apple Gezondheid-app, zodat je work-outs worden gesynchroniseerd en je hartslaggegevens worden vastgelegd.

Veelvuldig hardlopen met GPS actief op de achtergrond kan de gebruikstijd van de batterij aanzienlijk verkorten.