Leren coderen, apps maken, websites bouwen, taken automatiseren en nog veel meer – waar en wanneer je maar een minuut hebt! Met de hapklare lessen, projecten en uitdagingen van Mimo was vloeien in code nog nooit zo eenvoudig.

◆ Wat anderen zeggen over Mimo:

“Op deze manier kun je leren om te leren coderen in je dagelijkse routine, wanneer je een paar minuten downtime hebt.” – TechCrunch

“De lessen van de app zijn bijtgroot om het coderen gemakkelijk in je drukke dag te persen, en het heeft een mooie interface.” – The New York Times

◆ Wat je kunt beheersen:

– Basisprincipes van programmeren
– Apps bouwen
– Games maken
– Het maken van websites
– Taken automatiseren
– Snel
– HTML
– CSS
– JavaScript
– Cybersecurity
– SQL
– Python
– Ruby
– PHP
– Commandoregel (Terminal)
– Git
– Java
– C #
– C ++
– R

Prestatiebadges, dagelijkse doelen en strepen

Doorlopende uitbreidingen en updates

◆ Hoe het werkt:

Meld u aan en ga naar een track of cursus die u kunt vinden. Als u verder wilt gaan dan de gratis inhoud of een mogelijke proefperiode, kunt u zich abonneren op Mimo Premium voor onbeperkte toegang tot het hele scala aan nummers en cursussen.

Download Mimo vandaag en begin je programmeeravontuur!

Meer over Mimo Premium:Mimo Premium is een abonnement dat u onbeperkte toegang geeft tot alle cursussen, voortdurende uitbreidingen van de cursussen en de aanvullende cursussen die wij regelmatig vrijgeven. Mimo Premium is USD 49,99 voor een jaar, genoteerd in Amerikaanse dollars (prijzen kunnen verschillen in andere landen dan de Verenigde Staten). Bij bevestiging van de aankoop wordt de betaling in rekening gebracht op uw iTunes-account en wordt uw account binnen 24 uur voor het einde van de lopende periode ten laste van het gekozen abonnement in rekening gebracht voor verlenging. Elk ongebruikt gedeelte van een proefperiode, indien aangeboden, zal worden verbeurd wanneer u een abonnement koopt. Je kunt je abonnement annuleren (dat wil zeggen automatische verlenging uitschakelen) in het gedeelte Accountinstellingen van je App Store of iTunes-instellingen nadat je de aankoop hebt gedaan. Ons privacybeleid en onze gebruiksvoorwaarden zijn beschikbaar op https://getmimo.com/privacy/.