Bewaar en deel je foto’s als prachtige tijdlijnen met kaarten. Direct een fotoboek, volledige privacyregeling, werkt offline, synchroniseert op meerdere apparaten! Probeer het zelf!

——————————-
Wat anderen over journi zeggen:
• “Beste nieuwe app, hot apps, apps waar we dol op zijn” – Apple
• “De beste, ik kan hem offline gebruiken.” – L.A. Times
• “Maakt van reisbloggen een genot” – Condé Nast Traveler
——————————-

◆ Voordelen voor jou ◆

▸ Maak van je reisavonturen prachtige verhalen met foto’s, teksten, kaarten, postzegels, weerberichten, vluchtinformatie en nog veel meer.

▸ Bestel met slechts één klik je unieke fotoboek.

▸ Bepaal zelf wie jouw verhalen kan bekijken: alleen jijzelf, geheim, alleen op verzoek of openbaar.

▸ Gebruik journi offline zonder internet.

▸ Maak samen met je vrienden verhalen en leg alle momenten op één plek vast.

▸ Upload tegelijkertijd meerdere foto’s en laat je verhaal automatisch door journi samenstellen. Of het nu foto’s van een eerder avontuur zijn of van nu, journi groepeert ze slim op tijd en locatie.

▸ Sla je foto’s gratis op in een resolutie die 4x zo hoog ligt als Instagram of stap over naar Premium om je foto’s op volledig formaat op te slaan.

▸ Nodig vrienden uit om je te volgen en deel je journi via iMessage, WhatsApp, Facebook, e-mail, etc.

▸ Verken en ontdek andere verhalen uit de hele wereld voor inspiratie.

▸ Vind en navigeer in momenten met behulp van de timeline of de overzichtskaart.

▸ Maak een backup van je journis in Dropbox en Google Drive.

▸ Journi is geoptimaliseerd, zodat je accu lang meegaat.

MAAK AVONTUREN MEE, STEL JE VERHAAL SAMEN, DEEL HERINNERINGEN, maar doe het op de gemakkelijke manier met journi.

We blijven de app constant verbeteren en updaten. Binnenkort: video’s!

*** MEER OVER HET PREMIUM-LIDMAATSCHAP & FOTOBOEK ***
Voor volledige toegang tot alle journi-eigenschappen kun je Premium-lid worden. Naast alle gratis eigenschappen kun je dan ook je foto’s in hoge resolutie (tot 16 MP) uploaden, je journis in de cloud opslaan, het weerbericht en vluchtinformatie aan je timeline toevoegen, alle 600 stickers gebruiken en je krijgt ook nog eens 20% korting op al je fotoboeken. Als je voor een jaarabonnement kiest, krijg je een boek naar keuze met 20 gratis pagina’s.

Kies uit deze 3 Premium-lidmaatschappen:

– 1 maand voor € 9,99
– 6 maanden voor € 43,99
– 1 jaar voor € 53,99

De prijzen kunnen per land verschillen en werkelijke kosten kunnen in de lokale munteenheid worden omgezet. Als je een journi Premium-lidmaatschap wilt, wordt deze aankoop in rekening gebracht op je iTunes-account. Je abonnement wordt aan het eind van elke termijn automatisch verlengd, tenzij je het abonnement opzegt ten minste 24 uur voor de huidige termijn verloopt. Je kunt je abonnement beheren, upgraden, downgraden en opzeggen in de Accountinstellingen in iTunes.

Fotoboeken zijn beschikbaar vanaf € 22,99 inclusief gratis wereldwijde verzending. Onze boeken worden in de Alpen gemaakt van milieuvriendelijk, FSC-gecertificeerd papier.
Je fotoboeken zijn gepersonaliseerde producten die alleen voor jou gemaakt worden. Daarom zijn ze niet vervangbaar, kunnen ze niet geruild worden en is er geen restitutie mogelijk. Zorg ervoor dat je het voorbeeld van je boek goed controleert voordat je je bestelling plaatst.