In Home Behind neem je de rol aan van een vluchteling die door een rebellengroep uit je thuisland is geworpen. Je huis en de vrede die je hebt genoten zijn vernietigd en je familie is verdwenen. Kun je de strijd, de hongersnood en de ziekte overleven om de veiligheid van Europa te bereiken?

De gedachten aan burgeroorlog waren al jaren in je thuisland aan het brouwen, en het geweld is eindelijk uitgebroken. In de chaos werd je dorp platgebrand en verdween je dochter. Toen je met de dood werd geconfronteerd, koos je ervoor om te overleven en de moeilijkheden van ziekte, oorlog en hongersnood te overwinnen. Kun je het lang genoeg maken om herenigd te worden met je dochter?

-Alle evenementen en ervaringen die je tegenkomt, worden willekeurig gegenereerd, dus geen doorspelen is precies hetzelfde!
– Houd je humeur, voeding en waterstanden in de gaten terwijl je vreselijke ziektes vermijdt!
-Neem deel aan de ultieme overlevingsstrijd terwijl je 1500 kilometer veilig reist.
– Open alle 15 taken, elk met hun eigen speciale startvaardigheden, items en beloningen.
– Ontdek tonnen willekeurige gebeurtenissen, zowel in de buitenwereld als binnenshuis, en wees de baas over uw bestemming.
-Survive zowel dag en nacht, evenals willekeurige weersomstandigheden.
-Verzamel honderden items en maak je eigen wapens en wapenuitrusting.
– Ontdek de grenzen van het vervaardigen en upgraden om de sterkste uitrustingen te smeden.
-Probeer veel eten om in leven te blijven en kook je eigen hagedissen Hagedissen Insecten Gestoofd rundvlees.
-Een wereld verkennen die is geïnspireerd door echte gebeurtenissen en echte verhalen.
– Vecht tegen een breed scala aan vijanden, inclusief wilde beesten en rebellenoldaten. Kun je aanvallen van al je vijanden en extreem moeilijke bazen overleven?