Werkt met: iPhone SE, 6S, 7, 8, X, XS; iPad Mini 4, Air 2, 2017, 2018, Pro
Fortnite ondersteunt NIET: iPhone 5S, 6, 6 Plus; iPad Air, Mini 2, Mini 3, iPod Touch

Fortnite is mobiel geworden! Neem het op en strijd om de laatste te zijn die in Battle Royale staat, of gebruik je fantasie om je droom Fortnite in Creative te bouwen.

Vereist een internetverbinding en iOS 11.

Op mobiel is Fortnite hetzelfde spel dat je kent van PlayStation 4, Xbox One, pc en Mac. Dezelfde kaart, dezelfde gameplay, dezelfde wekelijkse updates. Bouw je fort terwijl je vecht om als laatste overeind te blijven. Spring erin en sluit je aan met vrienden over de hele wereld of in dezelfde kamer!

Mogelijk gemaakt door Unreal Engine 4.

CREATIVE – Ontwerp games met vrienden en bouw uw Fortnite-droomervaring. Je eiland, je vrienden, je regels. De meest opwindende en fantasierijke eilanden worden getoond op “The Block” in de Battle Royale-kaart.

BOUWEN & VERNIETIGEN – Vorm het slagveld door je eigen omslag te bouwen. Tegenstander die zich achter een muur verstopt? Neem hun dekking om de rand te krijgen.

GEAR UP – Stap in de gevechtsbus en laat je favoriete zone binnenvallen. Verzamel hulpbronnen, verzamel uitrusting en vecht tegen je tegenstanders! De laatste die wint wint.

SQUAD UP MET VRIENDEN – Werk samen met je vrienden over de hele wereld of in dezelfde kamer!

EPIC UPDATES & EVENTS – Wekelijkse updates voeden het plezier. Nieuwe gameplay-modes, serieuze en krankzinnige nieuwe looks voor je avatar, nieuwe wapens en items … .Fortnite is altijd aan het uitbreiden.

CONSOLE GAMING OP DE GO – Speel het volledige spel altijd en overal. Voltooi onderweg quests, vouw je Battle Pass verder en meer.