Voor deze app heb je het volgende nodig: een EA-account, FIFA 18 (verkrijgbaar voor PlayStation®4, Xbox One, PC, PlayStation®3 en Xbox 360™) en een FIFA Ultimate Team™-club.

Voetbal gaat altijd door. De FIFA Companion-app verbindt je altijd en overal met de wereld van FUT 18, zodat je zelfs onderweg je FUT-club kunt aansturen. De FIFA 18 Companion-app biedt je volledig beheer van je FUT-club. Je kunt je selectie voorbereiden op je volgende grote wedstrijd, op het laatste moment op een transfer bieden, beloningen voor je team verdienen en je club met behulp van munten of FIFA-punten verbeteren met spannende nieuwe spelers en items uit pakketten. Dankzij de volledige integratie van de Companion, de Webapp en je console zal je club altijd up-to-date zijn, ongeacht waar je speelt. Maak je club in FUT 18 aan op je Xbox, PlayStation of je PC en geniet van de nieuwe en bij de fans zo geliefde mogelijkheden.

DOELSTELLINGEN
In deze gloednieuwe functie krijg je met nieuwe manieren te maken om FUT te spelen door dagelijkse en wekelijkse doelstellingen te voltooien, die samen met spannende uitdagingen unieke beloningen opleveren. Omdat op alle platforms het programma gelijk is, kun je doelstellingen voor transfers en clubbeheer in de app voltooien, terwijl je ook moeiteloos kunt bekijken welke doelstellingen op je Xbox, PlayStation of PC gedaan kunnen worden.

SSU
Ruil via selectiesamenstellen-uitdagingen spelers uit je club voor grandioze beloningen, waarbij je spelers combineert om aan de vereisten te voldoen. Maak de uitdaging nog groter met aangepaste blokken door nationaliteiten, competities en clubs te koppelen voor een meer complexe teamgeest.
SELECTIE- EN CLUBMANAGEMENT
Bereid je selectie voor op je volgende grote wedstrijd terwijl je onderweg bent. Beheer je opstellingen, spelers, managers en verbruiksitems. Deel je selectie met vrienden door middel van unieke links om te delen!

TRANSFERS
De FUT Transfermarkt is altijd open. Mis nooit een belangrijke transfer en blijf op de hoogte van wat er leeft op de markt. Op de transfermarkt kun je items van je club aanbieden en bieden op nieuwe spelers, verbruiksitems en alles wat je nodig hebt om je Ultimate Team samen te stellen!

WINKEL
Breid je club uit met pakketten die je met munten of FIFA-punten kunt kopen. Dankzij de FIFA 18 Companion-app zul je nooit een speciale pakketaanbieding of verrassingsaanbiedingen mislopen.

ZO WERKT HET:
Voor de FIFA 18 Companion-app heb je een EA-account, een exemplaar van FIFA 18 en een FIFA Ultimate Team™-club nodig. Nintendo Switch™-accounts worden niet ondersteund in de FIFA Companion-app.
Om je account te verbinden, meld je je aan bij FIFA 18 op je Xbox, PlayStation of PC. Ga dan als volgt te werk:
• Ga naar het FIFA Ultimate Team en maak je FUT-club aan
• Creëer een FUT-beveiligingsvraag en -antwoord op je Xbox, PlayStation of PC
• Meld je vanuit de FIFA 18 Companion-app op je compatibele mobiele apparaat aan bij je EA-account

Deze app is beschikbaar in het Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Nederlands en Braziliaans Portugees.

Belangrijke consumenteninformatie: Deze app: Vereist het volgende om te kunnen spelen: een EA-account, FIFA 18 en een FIFA Ultimate Team-club voor PlayStation®4, Xbox One, PC, PlayStation®3 en Xbox 360™; Vereist een continue internetverbinding (er kunnen netwerkkosten in rekening worden gebracht); Vereist aanvaarding van de gebruikersovereenkomst en het privacy- en cookiebeleid van EA; Verzamelt gegevens via analysetechnologie van derden (zie het privacy- en cookiebeleid voor meer informatie); Bevat directe links naar het internet.