Bewaar al je contracten op één veilige plek. Krijg inzicht in je vaste lasten en slimme meldingen wanneer het goedkoper kan.

Features:

BESPAAR TIJD EN GELD
Bewaar al je contracten handig op één plek. Voeg eenvoudig je vaste lasten toe. Heb je een papieren document? Neem een foto en scan deze met de app. Of upload een PDF vanuit je mail.

KRIJG HANDIGE ALERTS
Ontvang een alert als bijvoorbeeld je energiecontract of zorgverzekering afloopt. Zo weet je wanneer het tijd wordt om te vergelijken en ben je altijd klaar voor de volgende deal!

SLIM BESPAREN
Kan het goedkoper? Beter? Vergelijk alle opties, krijg persoonlijk advies en stap over naar de beste deal. Wanneer jij het wil en waar je ook bent. Het advies van Bencompare is 100% onafhankelijk.

MEERDERE PERSONEN EN ADRESSEN
Wil je de vaste lasten bijhouden van je hele gezin? Of van je vakantiehuisje? Geen probleem. In Bencompare kan je meerdere personen en adressen toevoegen. Zo kan je besparen op álles.

VEILIG OPGESLAGEN
Privacy is belangrijk. Met de Bencompare app is je data veilig. Log in met Face ID of Touch ID. Jij bent de enige die bepaalt met wie er wat gedeeld wordt.

100% ONAFHANKELIJK
Bencompare is een op consumenten gerichte service. Als onderdeel van de Bencom Group hebben we 20 jaar ervaring als marktleider in onafhankelijke vergelijkingssites.

***

We zijn voortdurend op zoek naar mogelijkheden om de app nog beter te maken. We horen je feedback graag. Denk jij met ons mee? Ga naar ideas.bencompare.com. Zo maken we de app samen nog beter.